Met de Transformer 3 series zette Asus tijdens de Computex in Taiwan een nieuwe generatie 2-in-1 machines neer. De nieuwe line-up bestaat uit de Asus Transformer 3 en de Asus Transformer 3 Pro.

Asus Transformer 3 Pro

De Asus Transformer 3 Pro meet 8,3mm dun en is ontwikkeld op basis van een aluminium behuizing. De standaard zit in de behuizing van de Asus Transformer 3 Pro weggewerkt en Asus levert standaard een keyboardcover met de Asus Transformer 3 Pro mee.

Het display meet 12,6 inch en heeft een resolutie van 2.880 x 1.920 pixels. Dit levert een scherpte op van 275 pixels per inch. Het display biedt ondersteuning voor 121% van het sRGB kleurenspecturm en is daarmee prima om foto’s en video’s te bewerken. Qua speakers heeft Asus er een stereo speakerset van Harman Kardon ingelegd.

Onder de motorkap ligt een Intel Core i7 processor en een 1TB SSD. Je krijgt 16GB aan werkgeheugen, ondersteuning voor USB-C en Thunderbolt.

Asus Transformer 3

De Asus Transformer 3 is het basismodel. Dit model beschikt over hetzelfde 12,6 inch display en eveneens een stereo speakeropstelling van Harman Kardon. Er lijken verschillende chipsetuitvoeringen te komen, allen op basis van de zevende generatie Intel Core processors. Er zal maximaal 8GB aan werkgeheugen beschikbaar zijn en maximaal 512GB aan SSD opslag. Ook hier krijg je weer ondersteuning voor USB-C en Thunderbolt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.