Withings wist vorig jaar goed te scoren met haar Activé horloge. Dat horloge zag er stijlvol uit en beschikte over alle mogelijkheden van een complete activity tracker. Met de Vivomove brengt Garmin als eerste een concurrent op de markt.

Ook hier gaat het weer om een volledig analoog horloge met connected features. Het voordeel hiervan is dat deze doorgaans erg energiezuinig zijn waardoor ze maanden mee gaan op een enkele batterij. In het geval van de Vivomove, moet het horloge zelfs een jaar meegaan.

Het horloge is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Een leuk detail is de move reminder aan de rechterkant van de wijzerplaat. Deze laat je zien hoe hard het nodig is om in beweging te komen.

Leuk detail is ook dat Garmin naast een iOS en Android app, ook een Windows Phone app op de markt brengt. Daarmee is de Vivomove één van de weinige activity trackers die een Windows Phone gebruiker kan koppelen aan zijn of haar smartphone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.