TomTom lanceert haar nieuwe Start navigatiesystemen

TomTom heeft deze week in één klap drie nieuwe navigatiesystemen gepresenteerd. Alle drie de systemen maken deel uit van de nieuwe Start serie en zijn daarmee gericht op de instappers in de mobiele navigatiemarkt.

Nieuw in de serie is de weergave van de gemiddelde snelheid op trajecten met trajectcontrole. Ook krijgen kopers lifetime maps. Zolang het apparaat werkt krijg je ieder kwartaal de nieuwste kaarten mee.

De serie bestaat uit de TomTom Start 42, 52 en 62. Het eerste getal refereert naar het aantal inches van de schermdoorsnede. De TomTom Start 42 en 52 liggen nu al in de winkel. De 62 volgt in juli.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.