Wat The Dark Knight Rises voor de Batman films is, is de Lumia 900 voor Windows Phone. Weer een flinke stap voorwaarts in prestaties en design. Nokia heeft onlangs besloten de twee met elkaar te verbinden in een speciale uitvoering van de Nokia Lumia 900.

De speciale editie komt in een speciale verpakking. Een prachtige zwarte doos met het Batman embleem erop. Naast de doos, heeft Nokia ook het ontwerp van de Lumia 900 van een kleine wijziging voorzien. Achterop het toestel is hetzelfde Batmanlogo ingegraveerd. Het is overigens niet de eerste telefoon met deze Batman make-over. Eerder deed Nokia dit al met de Lumia 800.

Wat Nokia precies op het toestel zelf zet is nog onduidelijk. De Lumia 800 was voorzien van speciale Batman achtergronden en een Batman LiveTile. Datzelfde verwachten we ook wel op de Lumia 900.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.