Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Playstation Now start in Nederland en België

De dienst was al in enkele andere landen beschikbaar, maar nu mogen we ook in Nederland los op Playstation Now. Playstation Now is de gamestreamingdienst van Sony waarmee PS4 eigenaren PS3 games kunnen streamen.

Voor €16,95 krijg je met Playstation Now toegang tot een portfolio van zo’n 200 games. Games van Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios zelf, maar ook van derden. Deze worden via jouw breedbandverbinding naar jouw PS4 gestreamd. Let wel op dat je een downstream van 5 megabit moet hebben voor een vloeiende verbinding.

De dienst is nu nog een open beta. Dat wil zeggen dat Sony deze periode waarschijnlijk gebruikt om te kijken of het netwerk het allemaal een beetje aan kan en wat men hier graag speelt. De eerste zeven dagen maak je gratis gebruik van Playstation Now.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.