GadgetGear.nl

Nieuwe PowerShot en macrolens van Canon

Canon heeft deze week meerdere nieuwe producten gepresenteerd. Twee daarvan pikken we er even uit. Canon komt namelijk met zowel een nieuwe PowerShot compactcamera als een nieuwe macrolens met ingebouwde LED verlichting.

Powershot SX629 H

Met de Powershot SX629 H heeft Canon een nieuwe, compacte superzoom uitgebracht. De camera heeft een optische zoomlens met een 25x bereik. De CMOS sensor heeft een resolutie van 20,2 megapixels en de camera wordt afgemaakt met een DIGIC 4+ beeldprocessor.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

De EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM is een nieuwe macrolens voor de EOS-M serie systeemcamera’s. Het bijzondere aan deze macrolens is niet zozeer het bereik, maar vooral dat Canon er al een ringlicht heeft ingebouwd. Uiteraard van LED licht zodat deze lang meegaat en tegelijkertijd niet teveel spanning van de accu vraagt. De EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM weegt 130 gram en kan op 13mm scherpstellen.

Canon-EF-M-28mm-f3.5-Macro-IS-STM

Beschikbaarheid

De Canon Powershot SX629 H ligt in juni in de winkel voor €269,99. De Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM zal in juni in de schappen liggen voor €379,99.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten