Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe PowerShot en macrolens van Canon

Canon heeft deze week meerdere nieuwe producten gepresenteerd. Twee daarvan pikken we er even uit. Canon komt namelijk met zowel een nieuwe PowerShot compactcamera als een nieuwe macrolens met ingebouwde LED verlichting.

Powershot SX629 H

Met de Powershot SX629 H heeft Canon een nieuwe, compacte superzoom uitgebracht. De camera heeft een optische zoomlens met een 25x bereik. De CMOS sensor heeft een resolutie van 20,2 megapixels en de camera wordt afgemaakt met een DIGIC 4+ beeldprocessor.

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

De EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM is een nieuwe macrolens voor de EOS-M serie systeemcamera’s. Het bijzondere aan deze macrolens is niet zozeer het bereik, maar vooral dat Canon er al een ringlicht heeft ingebouwd. Uiteraard van LED licht zodat deze lang meegaat en tegelijkertijd niet teveel spanning van de accu vraagt. De EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM weegt 130 gram en kan op 13mm scherpstellen.

Canon-EF-M-28mm-f3.5-Macro-IS-STM

Beschikbaarheid

De Canon Powershot SX629 H ligt in juni in de winkel voor €269,99. De Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM zal in juni in de schappen liggen voor €379,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.