Motorola heeft een klein foutje gemaakt. Terwijl Google en haar partners nog hard werken aan het afronden van Android ‘N’, bevestigt Motorola al dat Android ‘O’ in de maak is en er al toegang toe heeft.

Op de productpagina van de Motorola G4 heeft Motorola keurig aangegeven dat het toestel een update krijgt naar zowel Android N als naar Android O. Daarmee geeft Motorola aan dat de toestellen geschikt zijn voor de minimale hardware eisen van Android O. Android O is alfabetisch de logische opvolger voor N, dus dat die eraan zit te komen is geen verrassing. Dat Motorola er nu al zoveel van weet is wel opvallend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.