Gelekt: Dit is de drone van het Vlaamse Guardo

Het Vlaamse Guardo kennen we al enkele jaren van de actioncams. De filosofie die het merk hanteert is dat de producten niet alleen goedkoop moeten zijn, maar dat ze in de kern prima moeten presteren. Net als GoPro blijkt ook Guardo aan een drone te bouwen.

Via een contact in China hebben we vanmorgen de eerste beelden van de Guardo drone en details van de verpakking mogen ontvangen. Hierdoor hebben we al behoorlijk wat informatie over de drone weten te verzamelen.

Guardo-Drone-Verpakking

Zo zou de drone beschikken over een ingebouwde camera met een 720p HD resolutie waar de meeste goedkopere drones met ingebouwde camera niet veel verder komen dan 480p. Onze bron geeft aan dat het om een lichtgevoelige CMOS beeldsensor gaat er dat er een vorm van stabilisatie in aanwezig is. De drone biedt ondersteuning voor WiFi en wordt geladen via een USB kabel. De verpakking laat ook zien dat je een extra setje rotorbladen krijgt en een schroevendraaier. De drone lijkt met één accupack te komen, maar Guardo kennende zijn die vast wel bij te bestellen.

Guardo-Drone-Remote

Guardo wilde vanmorgen de komst van een drone in het assortiment nog niet bevestigen, maar ons gevoel zegt dat het niet lang zal duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.