AOC komt deze zomer met een indrukwekkende, nieuwe lijn gaming monitoren. De nieuwe monitoren vallen onder de AGON series. Het eerst model is al meteen voorzien van een QHD display met 1ms reactietijd.

Om precies te zijn draait het 2560 x 1440 pixels display met Freesync ondersteuning van 30-144Hz. Deze flexibele ondersteuning vermindert de kans op lagen tearing. Via de quickswitch controller is het mogelijk om snel tussen helderheidsniveaus te wisselen.

Verder zijn de nodige ergonomische aanpassingen beschikbaar voor deze monitor. Van Flicker Free technologie tot Low Blue Light. De hoogte is instelbaar en er is een meter aanwezig zodat je deze op een lanparty snel op jouw ideale hoogte hebt staan. Een uitklapbaar hendeltje zorgt ervoor dat je jouw headset met gemak aan de monitor hangt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.