Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amazon Echo nu ook te gebruiken vanuit de browser

De Amazon Echo is nog steeds niet in Nederland te koop, maar de slimme speaker van Amazon is wel echt briljant. Zo briljant dat ondersteuning voor Amazon Echo in steeds meer producten opduikt. Wil je als Nederlander toch graag eens spelen met de digitale assistent van de Amerikaanse grootgrutter? Dan kan nu.

Om klanten te laten ervaren hoe slim de Amazon Echo is, heeft Amazon nu ook een browserversie van de Echo gebouwd. Via de speciale website kun je spraakopdrachten aan de Echo geven en ervaren hoe slim de antwoorden van de speaker kunnen zijn. Natuurlijk moet je wel eerst inloggen op jouw Amazon account. Veel van de acties van de Echo zijn immers gericht op jouw klantenprofiel bij Amazon.

In tegenstelling tot de echte Echo, zit er geen always on functie in de browser app. Je moet op de knop drukken en jouw commando inspreken voor de virtuele Echo voor je aan de slag gaat. Dat is een enorm verschil met de echte die meteen reageert wanneer je jouw commando met ‘Alexa’ begint.

Wil je een meer dedicated Alexa ervaring in huis? Amazon Echo kan ook draaien op een Raspberry Pi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.