Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Wikkelhouse, het huis van karton dat in één dag staat

Het bouwen van een huis kan maanden zo niet jaren duren en al die tijd betaal je bouwrentes. Voor iedereen die niet teveel eisen heeft en vooral snel wilt wonen / genieten is er nu het Wikkelhouse. Oké, het is vooral een vakantiehuis.

Het Wikkelhouse idee is een alternatief op de snelbouw containerwoningen die ook binnen een dag staan. Het grote verschil is dat het wikkelhouse lekker goedkoop van karton is gemaakt en ook echt eruit ziet als een klein huis.

Het Wikkelhouse van de ontwerpers van Fiction Factory heeft een buitenlaag van 24 lagen karton om voor de nodige isolatie te zorgen. De buitenlaag moet het karton weer beschermen tegen vocht. Binnen kan in alle luxe worden voorzien. Van keuken tot badkamer. Voor zo’n €70.000 laat je een Wikkelhouse bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.