TomTom lanceert de Rider 410 Great Rides Edition in Nederland

TomTom heeft vandaag de Rider 410 Great Rides Edition in Nederland gelanceerd. Dit nieuwe navigatiesysteem is speciaal voor motorrijders ontwikkeld en komt met speciale content voor motorrijders.

Niet alleen is de Rider 410 Great Rides Edition voorzien van lifetime maps en lifetime flitsers, maar ook van bijzondere trektochten. Deze zijn speciaal voor motorrijders uitgezet en getest door het Duitse Tourenfahrer. Door compatibility met het MyDrive platform zijn routes meteen door te sturen naar de Rider 410 Great Rides Edition.

Beschikbaarheid

De Rider 410 Great Rides Edition ligt in standaarduitvoering voor €399,95 in de schappen. Er is ook een premium uitvoering voor €499,95. Die laatste bevat ook een automount, draagtas en anti-diefstaloplossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram