Bellen en SMS’en in het buitenland is al langer relatief goedkoop. Mede doordat de EU de tarieven aardig heeft gladgestreken. Ook de datatarieven moeten er op den duur aan geloven en T-Mobile zet al een eerste gebruikersvriendelijke stap.

Een beperkt deel van de maandelijkse databundel is binnenkort zonder meerprijs ook in het buitenland te gebruiken. Afhankelijk van jouw huidige bundel is dit tussen de 50MB en 250MB. Daarbij geldt ook dat dit beperkt is tot landen die binnen de EU vallen. Dit voorstel volgt op de mogelijkheid om maandelijks twee uur gratis te mogen bellen vanuit andere EU landen.

Vanaf 30 april gaan nieuwe tarieven in voor dataroaming. Hierdoor gaan vele buitenlandbundels omlaag in prijs of omhoog in het aantal MB’s. Het doel van de EU is dat roamingkosten vanaf 2017 verledentijd zijn. In ieder geval binnen de EU.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.