Arjan Olsder
Arjan Olsder

Raumfeld verdiept integratie met Spotify

Het was al mogelijk om met Spotify Connect jouw Raumfeld speakers vanuit Spotify aan te sturen. Vandaag kondigde Raumfeld aan deze functionaliteit verder te hebben uitgediept. Spotify Connect kan nu ook met groepen speakers overweg.

En daarmee is de Spotify Connect integratie met Raumfeld ineens een echte multi-room audiobeleving geworden. Wanneer je in de Raumfeld app een aantal speakers groepeert, kun je deze groep voortaan vanuit de Spotify app zien en aansturen. De zones zijn zelfs zichtbaar op de desktop app van Spotify.

Spotify-Raumfeld-Zones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.