Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Predator Z850, de projector voor gamers

Gamen op het grote doek, dat is alleen leuk zonder lag. Speciaal voor gamers ontwikkelde Acer de Predator Z850. Inderdaad. Een projector in de Predator lijn. Dus geen saai wit of zwart, maar de bekende combinatie van rood en zwart.

De Predator Z850 is een laserprojector die in staat is om een beeld met een verhouding van maarliefst 24:9 (1920 x 720) op het scherm te projecteren. op de kortste projectie-afstand (47CM) behaalt de Predator Z850 een beelddiagonaal van 120 inch. De projector heeft een lichtopbrengst van 3.000 ANSI Lumen. De projector moet een contrast van 100.000:1 behalen. De laserdiode heeft een levensduur van 30.000 uur. Met de Wireless HD kit is het ook mogelijk om draadloos te streamen.

Beschikbaarheid

De Acer Predator Z850 gaat €5.999 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.