Logitech brengt Smart Home naar Sony Android TV’s

Jouw smart home bedienen vanaf de TV, het kan nu via Logitech. Vannacht heeft Logitech de Harmony app voor Android TV vrijgegeven. Helaas voor eigenaren van andere merken, hij zal voor nu alleen op Android TV modellen van Sony werken.

Via de Android TV app is het mogelijk om direct toegang te krijgen tot de bediening van verschillende smart home componenten in huis. Van het aansturen van Philips Hue verlichting tot het bijstellen van de Nest thermostaat en het blinderen van de ramen. Alle apparaten waarmee het Harmony systeem kan communiceren zijn opgenomen in de app.

Om het gebruikscomfort te vergroten, adviseert Harmony om de app onder de discover knop van de afstandsbediening te plaatsen. Om gebruik te maken van het systeem moet je een Logitech Harmony Hub in huis hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.