Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

XGIMI Introduceert nieuwe Android beamer Z4 Aurora

Android projectoren zijn niet heel nieuw meer, maar tot nu toe waren ze vooral niet succesvol. Het Chinese XGIMI probeert het nu ook, maar verkiest meteen een partnerschip met Harman Kardon om op te vallen.

Een projector met Google Cast ondersteuning heeft al als voordeel dat je er met gemak content naartoe slingert, maar Google Cast heeft ook de nodige beperkingen als het gaat om de functionaliteit. Door Android zelf op de projector te draaien hef je daar veel van op.

Zo kunnen apps als die van de NPO, maar ook Netflix gewoon native draaien. Wanneer je de XGIMI Z4 Aurora aanzet heb je dus alleen maar een airmouse nodig om gebruik te maken van de multimedia mogelijkheden van Android.

Daarnaast is er nog een bijzonder stukje bediening in de vorm van de grote schijf bovenop de behuizing van de XGIMI Z4 Aurora. Deze herkent handgebaren zodat je het volume van de Harman Kardon speakers met een veel boven de projector kunt aanpassen. Verder is er ondersteuning voor 4K projecties en 3D projecties.

Beschikbaarheid

De XGIMI Z4 Aurora staat nu op IndieGoGo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.