Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sangean introduceert de DDR-66BT DAB+ radio

Sangean produceert al een tijdje DAB+ radio’s en heeft met de DDR-66BT een model uitgebracht met zo ongeveer de meest complete featureset tot nu toe.

DAB+, FM, USB en CD spelers zetten ze al langer in hun radio’s, maar de DDR-66BT kan ook met bluetooth en Spotify overweg. De Sangean DDR-66BT heeft een 3,2 inch display en snelle toegang tot 30 voorkeuzezenders. Via de ingebouwde rippingfunctie zet je radiostreams en CD’s snel om naar bestanden op een USB stick of SD kaartje. Verbinden met internet kan via een LAN kabeltje of gewoon via WiFi. Er zit een IR afstandsbediening bij, maar de DDR-66BT is ook met een app aan te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.