Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Mr Handsfree Universal Portable Power Charger 20800 mAh

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

 • Zeer hoge capaciteit
 • Geniale USB poorten
 • Simpel in gebruik
 • Complete levering

THE BAD

Powerhungry? Mr Handsfree maakt met de Mr Handsfree Universal Portable Power Charger 20800 mAh  een echte no-nonsense powerbank voor iedereen die altijd genoeg stroom op zak wenst te hebben om de hele week bereikbaar te blijven.

Unboxing

Mr Handsfree verpakt de Universal Portable Power Charger 20800 mAh met een micro-USB kabel in bijpassende kleur en een stukje documentatie.

Design

Less is more, dat gaat ook op voor de Mr Handsfree Universal Portable Power Charger 20800 mAh. De Universal Portable Power Charger 20800 mAh bestaat uit een aluminium huls. De platte micro-USB kabel is in dezelfde kleur als de Universal Portable Power Charger 20800 mAh. Hierdoor past het setje goed bij elkaar. 4 LED’s geven de accustatus weer.

Specs

De Universal Portable Power Charger 20800 mAh levert 20.800mAh aan stroomopslag. Het Smart IC systeem in deze power bank schakelt zelf de juiste laadkracht naar jouw smartphone, tablet of andere gadget. Er is een maximale stroomtoevoer van 4,2 ampère beschikbaar. Alle apparaten die je aan de twee USB poorten hangt kunnen in theorie dus op maximale snelheid worden opgeladen.

Bovendien kan de Universal Portable Power Charger 20800 mAh herkennen welk apparaat zo leeg is dat het bijna zou uitschakelen. Dat apparaat krijgt meteen de prioriteit. Best een knap systeem. De accu’s komen bij een A-merk vandaan, zoals bij eerdere power banks van Mr Handsfree ook al het geval was. Opvallend is ook dat de powerbank zelf relatief vlot kan laden door de maximaal 2 ampère input spanning.

Met de 20.800 mAh in deze power bank herlaad je de iPhone 6S Plus 7,6 keer. Een Sony Xperia Z5 7,2 keer en een Samsung Galaxy S7 Edge 5,8 keer.

USB poorten

Ook de USB poorten verdienen Lof. Deze zijn reversible zoals we al eerder bij Mr Handsfree laders hebben gezien. Het maakt dus niet uit hoe je jouw USB kabel erin prikt. Deze krijgt altijd stroom. Snel en simpel. Dit verhoogt het gebruikscomfort enorm.

Conclusie

Een power bank met reversible USB poorten is natuurlijk al een goed verhaal. De enorme capaciteit van de Mr Handsfree Universal Portable Power Charger 20800 mAh maakt dat het een power bank is die je in de praktijk maar weinig hoeft te laden. Ideaal. Eigenlijk valt er niets negatiefs te zeggen.

7 reacties

 1. Ik heb zo’n mega externe accu maar ik krijg hem niet helemaal opgeladen. Na 2 dagen opladen blijft hij nog steeds op 2 volle lampjes en 1 weinig licht gevend lampje staan. Het vierde lampje wil niet opladen. Nochtans het lampje is niet stuk, want als ik aanzet zie je even alle lampjes oplichten maar daarna blijven weer alleen de eerste 2 lampjes hard branden en tussen het derde en het vierde ledje Brand nog minder fel lichtje. Wat doe ik verkeerd?

 2. Hallo,

  Ik heb 2 mhf speakers XXL gekocht. Prachtig geluid.
  Hoe krijg ik het voor elkaar dat muziek van mijn laptop (HP pavillion win 7) via bluetooth rechtstreeks/draadloos naar de mhf speakers gaat?
  Als ik de bluetooth op de speakers aan heb staan, en opdracht op mijn pc geef om apparaten te zoeken, dan vindt hij de mhf niet. Moet ik hiervoor eerst iets downloaden op mijn PC ? bij voorbaat dank voor een antwoord/oplossing Hans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.