Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer introduceert de Ripsaw capture Card

Hoewel de PS4 en Xbox One zelf al de nodige mogelijkheden bieden om jouw gameplay op te nemen en online te publiceren/streamen, kan het natuurlijk zijn dat je net iets meer wensen hebt. Of gewoon oudere/andere consoles. Met de nieuwe Ripsaw van Razer kun je van iedere HDMI bron opnemen.

De nieuwe Razer Ripwas is compatible met OBS- en XSplit-software, maar belangrijker nog zijn de opnameprestaties van deze capture card. De Razer Ripsaw is namelijk snel genoeg om Full HD met 60 frames per seconde vast te leggen. De beelden worden zonder compressie via de USB 3.0 aansluiting naar de PC of laptop gestreamd.

Voor het opnemen van gameplay kun je gebruik maken van zowel een HDMI als een component aansluiting. Wil je een alternatieve audiostream in jouw beelden mixen, kan dit via de 3,5mm audio-ingang. de Razer Ripsaw stuurt beelden via een HDMI kabel terug. Razer levert alle benodigde kabels mee.

De PC die je voor de opnamen gebruikt moet minimaal een Intel Core i5-4440 zijn van 3,1Ghz en een NVIDIA GeForce GTX660. Voor laptops moet je over minimaal een Intel Core i7-4810MQ beschikken met een NVIDIA GeForce 870M. In beide gevallen moet minimaal 4GB werkgeheugen beschikbaar zijn.

Beschikbaarheid

De Razer Ripsaw gaat €179,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.