De TV intens beleven zonder huisgenoten te storen is vaak een probleem. Zeker op de slaapkamer. Ook mensen met gehoorproblemen kunnen het huisgenoten vaak zuur maken door de TV veel te hard aan te zetten. De Philips AudioBoost zou hierin een oplossing kunnen betekenen.

De AudioBoost is een alternatief op de gewone hoofdtelefoon dat erop is gericht het geluid van de TV flink te versterken. Bij gehoorproblemen is het volume zelfs per ook aanpasbaar om zo toch een compleet stereoklankbeeld te laten horen.

Het ontwerp van de AudioBoost is even wennen, maar toch ook goed te verklaren. Het houdt het hoofd vrij en zal ook het kapsel niet in de war laten raken. Allemaal argumenten voor mensen om normaal niet voor een hoofdtelefoon te kiezen. Om de geluidskwaliteit hoog te houden sluit je de AudioBoost aan op de RCA of optische uitgang van de TV.

De AudioBoost is zowel in een enkele als dubbele uitvoering verkrijgbaar Wanneer hij in zijn laadstation staat, zal deze netjes opladen en een gebruiksduur opleveren van 10 uur. Hij gaat aan wanneer de AudioBoost op de oren wordt gezet en uit wanneer je deze van de oren haalt. Er is een solo en een dubbele uitvoering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.