Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De Moto G 2014 (2e generatie) ontvangt Android 6.0

Sinds Motorola kort eigendom is geweest van Google, staat het merk bekend om haar near-nexus smartphone-ervaring en snelheid van updates. Eigenaren van de Moto G uit 20014 (niet te verwarren met die uit 2015) krijgen nu een update naar Android 6.0.

Één van de belangrijke nieuwe functies in adoptable storage. Daarmee is de interne opslagruimte te koppelen aan die op de Micro-SD kaart. Zo voorkom je dat je last hebt van apps die zich niet meer op de 8GB van de Moto G laten installeren omdat je te weinig ruimte hebt. Het aantal apps dat zich normaal gesproken op een Micro-SD kaart laat installeren is vooralsnog erg beperkt.

De uitrol zal gefaseerd verlopen. Via het instellingenmenu kun je zien of jouw Moto G uit 2014 al in aanmerking komt voor Android 6.0.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.