Amerikanen en vuurwapens, het blijft een lastige discussie. Zeker nu de Ideal Conceal is geïntroduceerd. Een nieuw handwapen dat verandert in een smartphone wanneer je niet hoeft te schieten. Overigens zit er geen smartphone elektronica in.

Het idee van de makers is dat een smartphone veel fijner te dragen is dan een wapen. Bovendien zorgt het uiterlijk van de Ideal Conceal ervoor dat het wapen niet opvalt. Wanneer het wapen is uitgeklapt moet het functioneren als een gewoon pistool met een .380 kaliber.

Het bedrijf achter de Ideal Conceal gaat het wapen voor $395 verkopen en meld dat er al 2.500 geïnteresseerden zijn die zich hebben gemeld voor het apparaat.

1 REACTIE

  1. Het idee is niet nieuw. Een jaar of 10 geleden, toen de mobiele telefoons nog slechts telefoons waren en wat forser van omvang, circuleerden er in de Amsterdamse onderwereld al telefoons waarmee 2 patronen van het kaliber .22 konden worden afgevuurd. “Hier, Kees wil je spreken, Joop” Peng, peng. Succes verzekerd. Er waren in die tijd ook sleutelhangers waarmee kon worden geschoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.