Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Groupon maakt het mogelijk te daten met een robot

Betalen voor de liefde op Groupon, met de komst van een ware liefdesrobot gaat het toch echt gebeuren. De kortingsbonnensite gaat in Nederland een redelijk uniek experiment uitvoeren.

Wanneer je deelneemt aan de proef, mag je op date met robot Victor of robot Vicky. De robots zouden prima in staat moeten zijn om gesprekken te voeren en zelfs grappen te maken. In het slechtste geval zit je in ieder geval in een restaurant met een Michelin ster te eten. En dan ook nog eens gratis. Groupon verkoopt deze kans namelijk voor €0.

Update: Er zijn 1 april grappen die té realistisch zijn. Het is Groupon gelukt ons voor de gek te houden. Onze complimenten. Voor iedereen die hoopte dat het echt was, het duurt vast niet zo heel lang meer. Met de spraakherkenning van nu is een Siri in een knap, plastic velletje niet zo’n heel onwaarschijnlijke ontwikkeling. Groupon liet nog even het volgende weten over iedereen die interesse toonde in deze deal;

Totaal aantal deelnames: 2006 (29,6% man / 70,4% vrouw).
Vicky: 662 (43,7% vrouw / 58,3% man)
Victor: 1344 (83,9% vrouw / 16,1% man)
Aantal deelnemers die voor beide opties gaan: 77 = 4,2%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.