Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Eerste SteamVR games klaar voor de Razer OSVR bril

Sinds kort is de OSVR SDK en Hacker Development Kit van Razer verkrijgbaar voor $299,99. Voor iedereen die de nieuwe OSVR bril koopt en toch vooral wilt gamen heeft SteamVR een mooie lijst met eerste VR games gepresenteerd.

De lijst bevat een aantal mooie Valve klassiekers zoals Team Fortress 2 en Half-Life, maar ook Elite: Dangerous, Live for Speed en Spermination. Ja, bij die laatste titel gaat het erom dat jij het winnende zaadcelletje bent. Gelukkig hoef je dit keer maar 100 concurrenten voor te blijven in plaats van de miljoenen bij jouw echte geboorte.

Haal je dus de OSVR SDK en Hacker Development Kit in huis, maar ben je niet echt van het programmeren? Dan valt er in ieder geval al wat te spelen :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.