Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Coleman introduceert nieuwe, slimme kampeerlampen

Kampeerlampen met een LED en een flinke accu zijn al lang geen nieuws meer. Iedere Chinese fabriek maakt ze. Kampeerspecialist Coleman heeft daarom een aantal echt vernieuwende ontwerpen gepresenteerd.

Coleman Twist+ 300

De Twist+ 300 (boven afgebeeld) is een kampeerlamp met een accu die 300 uur meegaat. Één keer thuis opladen zou in theorie genoeg moeten zijn om de hele vakantie licht te hebben. Handig, dan hoeft die lader ook niet in de koffer. Tenzij je natuurlijk de USB poort op de lamp gaat gebruiken om smartphones, tablets en andere gadgets op te laden. De Twist+ 300 is namelijk ook een powerbank.

De naam Twist slaat op de BatteryLock die Coleman in deze lamp heeft verwerkt. Wanneer je aan de lamp draait, koppel je de accu compleet los. Zo weet je zeker dat de lamp niet per ongeluk aan gaat in de tas. De LED in de Twist+ 300 kent twee standen en levert maximaal 500 Lumen.

Coleman Pack-Away+ 250

De Pack-Away+ 250 is dé lamp voor de backpacker. De lamp schuift mooi in elkaar om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen. De lamp in de Pack-Away+ 250 heeft een lichtopbrengst van 250 Lumen en ook hier is BatteryLock technologie aanwezig zodat deze niet per ongeluk leegloopt. Een accu ontbreekt in deze lamp. In plaats daarvan gebruik je vier D-Cel batterijen.

Coleman-Pack-Away-250

Coleman Push+ 200

Met drie lichtstanden en een lichtopbrengst van 200 Lumen is de Coleman Push+ 200 de LED lamp op basis van D-Cel batterijen die je niet kunt in elkaar schuiven. Daar staat tegenover dat de lamp een stuk goedkoper is.

Coleman-Push-200

Alle lampen van Coleman zijn spat en (beperkt) valbestendig.

Beschikbaarheid

De Coleman Push+ 200 gaat €34,99 kosten. De Coleman Pack-Away+ 250 €44,99. De Coleman Twist+ 300 gaat €69,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.