Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Campingaz introduceert de 3 series en 4 series Classic EXS BBQ’s

Campingaz komt dit barbecueseizoen met twee nieuwe modellen op de markt. Het zijn modellen uit de 3 series en de 4 series van de Classic EXS lijn. In beide gevallen gaat het uiteraard weer om gasbarbecues.

De 3 en 4 series Classic EXS barbecues verschillen voornamelijk in het beschikbare oppervlak. Bij de 3-series krijg je 2.800cm2 en bij de 4-series 3.500cm2. Er zijn twee innovaties die opvallen in de nieuwe modellen.

Het eerste is InstaClean. Dat wil zeggen dat alle onderdelen die vervuilen tijdens de BBQ uit elkaar kunnen en in de vaatwasser.

Het tweede is InstaStart. Wanneer je de gastoevoer opent, zal de ontsteker ook aan gaan zodat de vlam ontsteekt. Het zal ook zichtbaar zijn op het bedieningspaneel dat de gastoevoer open staat.

Campingaz-Modulair

Tenslotte maken ze beiden gebruik van het modulaire systeem van Campingaz. Het middenstuk van het rooster is uitneembaar en kan vervangen worden voor een pizzasteen, kip, hapjes of wokpan. Het dichte rooster kan worden omgedraaid om als plancha te gebruiken. Tenslotte is er nog de zijbrander voor warme sauzen en andere lekkerheden.

Beschikbaarheid

De 4 series met vier branders gaat €579,99 kosten. De 3 series met drie branders €529,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.