Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Sony komt met de indrukwekkende Smart Ear (gerucht)

Sony heeft dan wel wat moeite op de smartphonemarkt, maar tijdens het Mobile World Congress verwachten we dat Sony behoorlijk wat slimme accessoires zal laten zien. Sony heeft als pionier van de smartwatches nooit echt moeite gehad om met innovatieve accessoires te komen. Zo ook de gelekte Smart Ear.

Sony’s Smart Ear doet een beetje denken aan de Moto Hint headset die in 2014 faalde om echt door te breken. Het is namelijk een oordopje dat echt volledig draadloos is. Het maakt gebruik van Bluetooth Low Energie om met de smartphone te verbinden en kan de voice assistent van de smartphone activeren. Als Sony dit op een goede manier weet uit te voeren is dit misschien wel dé opvolger van de traditionele handsfree headsetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.