Normaal zien we alleen aankondigingen van Medion-moeder Lenovo (en haar Motorola), maar dit jaar introduceert het bedrijf ook een Phablet op het Mobile World Congress. Het gaat om de Medion P10505.

De Medion P10505 phablet heeft een 10,1 inch Full HD IPS display aan boord. Het toestel draait op Android 5.1 en de chipset komt van Intel. De Medion P10505 draait namelijk op een Intel Atom Z8300 processor. Dit is een quad-core model met een maximale snelheid van 1,84GHz en 2GB aan werkgeheugen in combinatie met 32GB opslagruimte. Er moeten ook varianten met 64GB en 128GB aan opslagruimte komen.

Qua camera’s ligt het allemaal wat krapper bij Medion. Aan de achterkant krijg je 5 megapixels en nog eens 2 aan de voorkant. Dat heeft natuurlijk ook met de prijs van de Medion P10505 te maken. Wel zit er een micro-HDMI aansluiting op om zo het toestel gemakkelijk met een extern scherm te koppelen.

Beschikbaarheid

De Medion P10505 gaat €229 kosten. Dezelfde prijs als de grote Honor 5X die we onlangs reviewden. Als Medion het scherm goed doet en de camera voor de gebruiker niet heel belangrijk is, zou dit weleens een hele interessante phablet kunnen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.