Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LG toont de G5 Quick Cover

LG maakt ons alvast lekker voor de presentatie van de opvolger van de indrukwekkende G4. Dit doet het Koreaanse bedrijf door alvast de Quick Cover van de nieuwe smartphone te lekken en die geeft alvast één belangrijke hint. De LG G5 heeft een AlwaysOn functie aan boord.

LG heeft een belangrijke functie van de LG K10 Quick Cover meegenomen naar de Quick Cover van de G5. Het gaastwerk van de cover staat het toe om touchgebaren te maken. Zo neem je gesprekken aan zonder de cover te hoeven openen.

De AlwaysOn functie zorgt ervoor dat je altijd ziet wat de datum en tijd is en of je gemiste alerts hebt. Ook nu weer zonder de cover te hoeven openen. Verder heeft LG een aantal metallic onderdelen aan de cover toegevoegd om ervoor te zorgen dat de cover geen afbreuk doet aan het design van de cover.

Toevallig zijn ook de eerste specs van de LG G5 gelekt. Deze nieuwe Android 6 smartphone krijgt een Qualcomm SnapDragon 820 chipset mee met een dikke 4GB aan werkgeheugen. De kans dat LG ook dit jaar weer een stevige reviewscore weet te behalen is dus zeker aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.