GadgetGear.nl

LEGO machine vouwt papieren vliegtuigjes

Met LEGO kan alles, dat bewijst ook een nieuwe machine van Arthur Sacek. De blokkenbouwer heeft een indrukwekkende machine ontwikkeld die in staat is om zelfstandig papieren vliegtuigjes te vouwen.

Net als bij printers is er een papierlade waar vanuit het papier in de machine glijdt. Van daar uit worden de eerste vouwen gemaakt en beweegt het papier letterlijk door de vouwmachine heen om uiteindelijk als vliegtuigje uit de machine te komen. Daarbij heeft de machine ook echt een lanceerinrichting om het vliegtuigje te lanceren.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Nieuwsgierig hoe het allemaal is gemaakt, check dan ook dit filmpje;

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten