Vodafone heeft haar cijfers over het mobiel gebruik tijdens de jaarwisseling naar buiten gebracht. Ook dit keer wensten we elkaar weer massaal de beste wensen via de smartphone en het dataverbruik lag dan ook hoger dan ooit tevoren.

Vodafone registreerde een toename van 114% in internetverbruik ten opzichte van de vorige jaarwisseling. Tussen 18:00 en 04:00 verstookten Vodafone klanten 30 terrabyte aan data. Het aantal telefoontjes daalde met 3,6% ten opzichte van vorig jaar, maar het kan natuurlijk goed zijn dat een deel van de telefoontjes via apps als WhatsApp zijn verlopen.

Over WhatsApp gesproken, die dienst lag er op de middag van oudjaar een tijdje uit. In de bovenstaande grafiek zie je dan ook wat pieken in het SMS gebruik, maar toch hebben we 30% minder SMS berichten verzonden in vergelijking tot de vorige jaarwisseling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.