Onlangs beoordeelden we de Pebble Time Steel. Een heerlijke smartwatch die duidelijk anders is. De smartwatch beschikt over een uitstekende waterdichte behuizing, maar blijkt toch een probleempje te hebben. Het standaard suède horlogebandje is niet waterdicht…

Hoewel het al geen probleem was om in de horlogehandel een ander bandje te kopen, komt Pebble nu met een eigen assortiment metalen horlogebandjes. Hieronder bevinden zich ook de stalen banden die we in de previews al zo vaak voorbij zagen komen. Naast deze stoere, mannelijke banden (zie bovenstaande foto), heeft Pebble ook elegante horlogebanden voor de vrouw in het assortiment opgenomen. De horlogebandjes zijn per direct beschikbaar.

2 REACTIES

  1. Ze zijn mooi ik wil wel een kopen goud mat waar kan deze kopen .graag een berichtje terug groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.