Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eindelijk snel internet op het platteland met de FRITZ!Box 6820 LTE

Oké, dat is de theorie dan want 4G dataverbindingen zijn nog steeds relatief duur. Maar wanneer je in staat bent om goedkoop, veel data in te kopen, zouden apparaten als de FRITZ!Box 6820 LTE het leven weleens veel comfortabeler kunnen maken.

De FRITZ!Box 6820 LTE heeft over 4G een maximale snelheid van 150 megabit per seconde. Deze snelheid ligt een flink stuk hoger dan de 50 Megabit van de gemiddelde glasvezelverbinding. Bovendien kan de FRITZ!Box 6820 LTE ook mee op reis waardoor je ook van WiFi in de auto of op de boot kunt genieten. Door de ondersteuning voor VPN verbindingen kunnen gebruikers ook op een veilige manier een verbinding met het thuisnetwerk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.