CES: Triby is dé stemgestuurde keukenradio

We kwamen de Triby al even tegen tijdens de IFA, maar hij is nu bijna af. De slimme keukenradio wordt daarnaast nog een stukje slimmer. Het krijgt als eerste third-party apparaat ondersteuning voor Amazon Alexa. Dit is dé spraakherkenningtechnologie die in de Amazon Echo en Amazon Fire TV zit.

De Triby is een opvallende, vrolijke radio. De magnetische achterkant zorgt ervoor dat de Triby op iedere koel- of vrieskast geplakt kan worden. Via de WiFi verbinding is het mogelijk om radiostreams naar de Triby te sturen. Via de bijbehorende app zijn notities op het scherm van de Triby achter te laten. Bovendien kun je nu dus ook spraakcommando's aan de Triby geven. Al moet dit wel in het Engels.

Beschikbaarheid

De Triby is nu beschikbaar en kost €199.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments on “CES: Triby is dé stemgestuurde keukenradio”

  1. Waarom denkt u dat iedere koelkast een metalen deur heeft? In Amerika misschien, maar in Nederland? Of is het alleen bij mensen die geen vaatwasser hebben (zie de foto)?

        1. Heeft nog steeds een stalen deur. Dus magnetisch. Afhankelijk van jouw keuken zet je er dan zelf een plaat hout of kunststof overheen. Ik heb om die reden bewust niet geclaimd dat het werkt op inbouwapparatuur.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram