In navolging van de sterke en snelle Extreme 500 Portable SSD, komt Sandisk nu met de opvolger. De Extreme 510 Portable SSD heeft qua behuizing een flinke upgrade gekregen. Naast stootbestendig is hij nu ook stof- en waterdicht.

De Extreme 510 Portable SSD heeft nu een IP55 waardering gekregen en kan daarmee ook met slecht weer mee naar buiten. Daarnaast is de schokbestendige rand gebleven. De leessnelheid van de Extreme 510 Portable SSD moet rond de 430MB per seconde liggen. De opslagcapaciteit van de Extreme 510 Portable SSD bedraagt 480GB en 128-bit encryptie behoort tot de mogelijkheden om data op de schijf te beveiligen.

Beschikbaarheid

De SanDisk Extreme 510 Portable SSD gaat $249 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.