Sony heef tijdens de CES twee nieuwe Blu-Ray players meegenomen. De BDP-S6700 is het basismodel met 4K upscaling. Het topmodel is de UHP-H1 met hi-res audio ondersteuning.

Naast het afspelen van Blu-Ray films, is de UHP-H1 vooral ook een audioplayer met ondersteuning voor populaire streaming diensten en audioformaten. De UHP-H1 is zelfs geschikt om te gebruiken als onderdeel van een multi-room audiosysteem. De UHP-H1 speelt audio met een maximale resolutie van 192kHz/24-bit en Double DSD (5,6MHz) af.

De analoge audio-uitgang loopt over een 32-bit, 768kHz DAC. Bijzonder is ook dat de UHP-H1 in staat is om beeld over de ene HDMI uitgang te sturen en geluid over de andere HDMI uitgang. Hiermee geeft de UHP-H1 je meer flexibiliteit. Wanneer je via Bluetooth naar de UHP-H1 gaat streamen, kan dit via het hoogwaardige LDAC. Ondermaatse audiobestanden worden gecorrigeerd door Sony’s DSEE HX codec.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.