Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Sony introduceert de GTK-XB7 Partyspeaker

Bouw overal een feestje, dat is het idee achter de nieuwe GTK-XB7 partyspeaker van Sony. Een speaker uit de nieuwe Extra Bass-lijn die ook nog eens van feestverlichting is voorzien.

De Sony GTK-XB7 speaker is voorzien van twee flinke woofers en drie tweeters waarvan hij er maar twee gebruikt. Dat laatste klinkt misschien gek, maar is eigenlijk best slim. De GTK-XB7 is namelijk een stereospeaker en stereo hoor je vooral bij hoge geluiden. Die komen uit de tweeters. Afhankelijk van of de speaker ligt of staat zal hij automatisch schakelen naar de tweetercombinatie met het beste geluid.

Sony-GTK-XB7-Handvat

De GTK-XB7 beschikt over een USB poort om muziek naar de speaker te streamen en/of USB apparaten op te laden. Daarnaast is het mogelijk de speaker via bluetooth gebruiken en non-iOS gebruikers verbinden extra snel via de NFC chip. DSEE upscaling moet er voor zorgen dat muziekbestanden met teveel compressie toch goed uit de speakers klinken. Via PartyChain zijn meerdere speakers met elkaar te verbinden.

De LED verlichting in de GTK-XB7 reageert automatisch op de muziek, maar ook de speaker zelf is in verschillende kleuren te koop zodat deze echt bij jouw smaak past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.