CES: Sengled Pulse Flex LED-lamp/speaker streamt over Wi-Fi

Sengled introduceerde deze week de tweede generatie van haar Pulse LED-lamp. Net als bij de eerste generatie is Sengled de samenwerking met JBL aan gegaan voor het audio deel. Hierdoor is de LED-lamp met een JBL speaker uitgerust. Daarnaast zijn er twee belangrijke accessoires verschenen.

De nieuwe Sengled Pulse Flex werkt via Wi-Fi en is hierdoor geschikt op opgenomen te worden in een multi-room audiosysteem. Via de Pulse Amp die Sengled ook heeft ontwikkeld is het mogelijk het geluid van de JBL speakers te versterken met een externe subwoofer. De Pulse Amp levert de sub hiervoor het audiosignaal.

Daarnaast komt Sengled met nog een opvallende accessoire en wel de Pulse Link. De Pulse Link is een apparaat dat je aan jouw TV koppelt en het live audiosignaal naar jouw Sengled lampen stuurt. Zo versterk je het audiosignaal van de TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events