CES: HTC toont de Vive Pre VR headset

HTC toont op de CES een nieuwe uitvoering van haar HTC Vive VR headset en accessoires. Het gaat om de Vive Pre waarmee de headset een stuk dichterbij haar commerciƫle release komt.

De eerste versie van de HTC Vive was nog vooral een tool voor ontwikkelaars en moest laten zien wat HTC en gameing bedrijf Valve met de bril kunnen. In de periode dat de HTC Vive werd gebruikt door ontwikkelaars en te zien was op grote shows hebben de bedrijven veel opgestoken. Deze kennis zit nu verwerkt in de Vive Pre uitvoering.

Hoewel we weinig meer weten dan dat de commerciƫle uitrol rond april zal zijn, hebben HTC en Valve al wel aangegeven dat ze nog eens 7.000 kits beschikbaar stellen voor ontwikkelaars. Immers heb je niets aan een VR bril zonder goede content. Dat lijkt dus wel goed te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram