Na de bijzondere Honor 7 komt Honor nu ook met de Honor 5X. Deze nieuwe Honor smartphone wordt qua specs net onder de Honor 7 gepositioneerd. Zo krijg je nu een octacore processor met enkel 1.5GHz cores en 2GB werkgeheugen.

Net als de Honor 7 is her ontwerp van de Honor 5 uitgewerkt op een basis van aluminium. In dit geval hebben de ontwerpers zich laten inspireren door het Guggenheim museum. Daarnaast is er een keramische laag aangebracht en vinden we aan de achterkant de inmiddels beroemde vingerafdrukscanner die Huawei in meerdere Huawei en Honor toestellen heeft gelegd.

Qua camera zal de Honor 5X het ook niet slecht doen. 13 megapixels achter met een F2.0 diafragma en een groothoek van28mm. Honor gebruikt de SmartImage 3.0 beeldprocessor voor het verwerken van de camerabeelden. Aan de voorkant krijg je nog eens 5 megapixels voor selfies met een diafragma van F2.4.

Verder voorziet Honor de 5X van een 5.5 inch IPS display op Full HD resolutie. Een 3.000mAh accu maakt het af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.