Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Ezviz komt met 4K beveiligingscamera’s voor thuis

Ezviz heeft tijdens de CES een serie nieuwe beveiligingscamera’s geïntroduceerd. De meest opvallende is de Ezviz Ultra 4. Die beveiligingscamera ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ondersteuning voor 4K videostreams. Iedereen scherp in beeld dus.

Ezviz Ultra4

Om 4K videobeelden vast te leggen beschikt de Ezviz Ultra4 over een 8 megapixel beeldsensor. De camera biedt ondersteuning voor H.265 encoding waardoor de streams weinig dataverkeer kosten. Live kijken behoort tot de mogelijkheid. Bovendien zitten er twee extra krachtige IR LED’s in voor nachtzicht.

Ezviz Mini+ WiFi

Met de Mini+ WiFi introduceerde Ezviz tijdens de CES ook een concurrent voor de Nest Cam. Deze kleine camera biedt Full HD (1080p) video-opnamen in combinatie met een microfoon en speaker. Beelden van de camera kunnen in de Ezviz cloud worden opgeslagen. Hiervoor biedt het bedrijf, net als Nest, cloud abonnementen aan. Toch is het met de Ezviz Mini+ WiFi ook mogelijk om er een micro-SD kaartje in te plaatsen voor lokale opslag.

Ezviz-Mini-WiFi

Opvallend aan de Ezviz Mini+ WiFi is de aanwezigheid van geavanceerde bewegingsherkenning. Zo zou deze camera geen alerts geven bij het bewegen van takken of regendruppels op de ramen.

Beschikbaarheid

De Ezviz Mini+ gaat $89,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.