Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: De eerste powerbank voor de Apple Watch is een feit

Je kan niet overal je iPhone opladen en datzelfde probleem heb je ook met de Apple Watch. De jongens achter het merk Zens hebben dan ook hard gewerkt aan een powerbank die is geoptimaliseerd om de Apple Watch te laden.

De Zens Apple Watch powerbank maakt gebruik van een inductiespoel. Hierdoor wordt de Apple Watch automatisch geladen wanneer deze op de powerbank wordt gelegd. De 1.300mAh accu is goed voor ongeveer vier laadbeurten. Doordat de Zens Apple Watch powerbank compatible is met de qi standaard is deze ook te gebruiken om andere gadgets draadloos te laden. Mits deze op de kleine powerbank kunnen balanceren.

Beschikbaarheid

De Zens Apple Watch powerbank gaat naar verwachting €49,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.