Na de opvallende 360 actioncam van Nikon, blijkt er nog een speler op de CES met een zeer opvallende actioncam. Activeon lanceerde op de CES een 4K actioncam met solar laadstation.

Het unieke solar laadstation zorgt ervoor dat de Activeon Solar X camera altijd geladen is. Je bent dus niet langer afhankelijk van het stroomnet. Speciale Burst Speed Charging technologie in het laadstation garandeert bovendien een 80% geladen accu in 30 minuten laadtijd en een volledig geladen accu na een uur laden.

De Activeon Solar X camera is voorzien van een 16 megapixel CMOS beeldsensor. De lens krijgt ondersteuning van optische beeldstabilisatie in de F/2.4 lens. Deze lens bestaat uit 7 glazen elementen. Deze maken het ook mogelijk de beeldhoek te bepalen met een maximum van 170 graden. Filmen kan maximaal op 4K resolutie en hij schiet tot zes foto’s per minuut.

Op een volle accu filmt de Activeon Solar X maximaal 2 uur. Met de accucapaciteit in het laadstation is dit met nog eens vier uur te rekken tot maximaal 6 uur. Er zijn apps voor iOS en Android.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.