Begin oktober was het al bekend dat Sony Android 6.0 Marshmallow naar de Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 en Xperia Z5 Premium zou brengen. Sony liet nog niet weten wanneer deze update zou komen.

Inmiddels heeft Twitteraar Ricciolo bekendgemaakt dat de uitrol in januari zal plaatsvinden. Ricciolo weet wel vaker dit soort informatie vroeg uit te laten lekken en heeft het meestal bij het rechte eind. Om de servers van Sony niet al te zwaar te belasten, zullen updates van andere Xperia Z smartphones laten plaatsvinden. Daarnaast zullen niet alle landen gelijktijdig de update krijgen. Het toestel zal vanzelf aangeven wanneer de update beschikbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.