Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Synology introduceert de DS216 NAS

Met de DS216 komt Synology met een nieuwe, budgetvriendelijke 2-bay NAS voor thuis. Met haar nieuwe dual-core 1.3GHz chipset met 512MB aan werkgeheugen zet de kleine NAS een schrijfsnelheid van maximaal 111MB per seconde neer.

Om jouw privédata veilig te stellen beschikt de DS216 over hardware encryptie. Hierdoor hoeft het versleutelen van data de CPU niet te belasten. Aan de voorkant krijg je voor het gemak een USB poort met copy knop om externe harddrives en sticks snel leeg te trekken. Aan de achterkant zitten nog eens twee USB 3.0 poorten naast de LAN poort.

De nieuwe drivebays van de DS216 zijn hot swappable. Daarnaast garandeert Synology dat je hier geen gereedschap meer voor nodig zal hebben. Een harddrive vervangen zal dus lekker vlot verlopen.

Beschikbaarheid

De Synolgoy DS216 ligt nu in de winkel voor €240.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.