Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

QNAP voegt JRiver aan haar HD Station toe

QNAP heeft een nieuwe samenwerking met de bekende mediaplayer JRiver opgezet. JRiver is jaren een grote concurrent voor Windows Mediaplayer, net als het al veel langer ondersteunde XBMC. Met JRiver vergroot QNAP dan ook de keuzevrijheid voor iedereen die de NAS aan een TV heeft hangen.

De nieuwe JRiver app voor HD Station is met de laatste software update beschikbaar vanuit HD Station. Downloaden en installatie gaat vanzelf. Het grote voordeel van JRiver ten opzichte van XBMC is dat JRiver je veel meer mogelijkheden geeft om jouw films, series en foto’s te beheren. Daar staat tegenover dat de interface iets meer complex is dan je van een XBMC zou verwachten. JRiver kan ook content van meerdere mediaservers in het netwerk verzamelen en beheren.

Beschikbaarheid

TS-x51, TS-x51+, HS-251/251+, TS-x53 Pro, TVS-x63, TVS-x71, TVS-871T, TS/TVS-x80, TS-x70 en TS-x79 serie (firmware QTS 4.2.0 of hoger vereist)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.