Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Philips Fidelio M2L Hi-res hoofdtelefoon voor iOS

De Lighting aansluiting van iOS apparaten wordt nu meer en meer gebruikt voor accessoires. Zo was er onlangs de DxO camera en nu High Res Audio met de Philips Fidelio M2L. Deze koptelefoon gaat dus in niet in de hoofdtelefoon aansluiting, maar in de Lightning connector. De M2L verenigt 24-bits Digital to Analog Conversion (DAC) en versterking van hoge kwaliteit in de koptelefoon.

M2L-lightning“We zijn erg blij met onze Philips Fidelio M2L. Dit was onze eerste koptelefoon die je direct in de laadconnector van je iOS-apparaat steekt. Intussen hebben we een ‘normale’ variant van de koptelefoon en ook een met active noice cancelling” zegt Pascal van Laer, Headphones Business Leader, Gibson Innovations.

M2LDoor de directe verbinding met de Lightning connector heb je geen last van crosstalk of ruis. De koptelefoon combineert namelijk onderdelen die audiofielen doen watertanden. Denk dan aan een perfect afgestelde hoge bandbreedte en neodymium drivers van hoge precisie. Dit zorgt dat deze koptelefoon de ideale partner is voor welk iOS-apparaat dan ook.

Om echt te kunnen genieten van high fidelity geluid heeft de Philips Fidelio M2L koptelefoon 40mm high magnetic intensity neodymium speaker drivers. Deze zorgen voor een brede dynamic range. Het akoestische closed-back ontwerp isoleert het geluid. Dat zorgt voor een gecontroleerde en dynamische bas. Zo kun je de meest subtiele details in je favoriete nummers horen.

M2L-doosDe Philips Fidelio M2L koptelefoon kost EUR 279.99 en is onder andere te koop bij iCentre.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.