Lenovo lanceert nieuwe Thinkpad P40 Yoga met multi modus

Tekenen op het scherm is de nieuwe trend voor 2016. De Apple iPadPro heeft de richting gewezen en als antwoord lanceert Lenovo vandaag de ThinkPad P40 Yoga. Het is niet alleen een een top laptop zoals we van de ThinkPads gewend zijn, maar is ook te vouwen voor presentaties en dubbel te klappen om ‘m als tablet te gebruiken. Lenovo ThinkPad P40 Yoga_6 OnscreenDe Thinkpad P40 Yoga is een krachtig mobiel werkstation, voor professionals in de creatieve sector. Het werkstation combineert de creatieve vrijheid van een tablet met de krachtige prestatie en betrouwbaarheid van een werkstation. Voorheen moesten creatieven en ontwerpers een tablet aanschaffen voor de beste schetservaring en een werkstation om hun designs te kunnen ontwikkelen in zware applicaties. Met de ThinkPad P40 combineert Lenovo beide functies in één apparaat.

Lenovo ThinkPad P40 Yoga_10 OnscreenCreatieve professionals kunnen vanaf nu werken in vier modi – laptop, rechtop staand,(presentatie) tent en tablet – en gebruikmaken van een zeer responsieve pen en touch screen met de Wacom® Active ES technologie voor de meest nauwkeurige schetsen. De ThinkPad P40 Yoga beschikt over een NVIDIA® Quadro® M500M grafische kaart met 2GB VRAM voor de meest zware applicaties en een Intel® 6th Generation Core™ i7 processor met 16GB intern geheugen die kan worden uitgebreid met 512GB SSD opslag voor supersnelle verwerking.

De ThinkPad P40 Yoga is begin februari 2016 beschikbaar voor €1235,- exclusief BTW.

In februari mogen we de nieuwe Thinkpad testen. Wij kunnen niet wachten. De laptops met de rode knop blijven een benchmark qua laptop gebruik. Misschien nu ook qua pen input in Windows10.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.