De vierde generatie Apple TV beschikt inmiddels over zo’n 2.700 apps. Dit lijkt een enorm aantal (zeker voor een mediaplayer), maar het is betrekkelijk weinig wanneer je naar iOS kijkt. Net als bij de Apple Watch gaat Apple nu in de App Store aangeven welke apps met Apple TV werken.

Echt netjes is de ondersteuning nog niet. In de specificaties zie je ineens een kopje SF.UniversalAppleTV die aangeeft of de app op de Apple TV zal werken. Ook sorteren op deze eigenschap behoort helaas nog niet tot de mogelijkheden. Toch is het een stap voorwaarts voor iedereen die naarstig op zoek is naar een nieuwe app om het weekend door te komen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.